Све категорије
EN

Почетна> О Јоновацорп-у

Пре него што је започео сопствени бизнис, оснивач Јоновацорп-а, Џо, годинама се бавио трговином пластичном амбалажом. Био је сведок потешкоћа у набавци пластичних паковања кроз лично искуство. Од тражења фабрика до комуникацијских захтева, тачно је знао да постоји много асиметрије информација.

Ова искуства служе као катализатор за Џоову одлуку: променити индустрију пластичне амбалаже и олакшати пословање.

Године 1994. Џоова мајка је пронашла компанију за пластичну амбалажу, коју је преузео Џо. Касније је Џо црпео инспирацију из имена чланова своје породице и основао бренд Јоновацорп. Искрено се нада да ће сви пословни партнери осетити топлину наше компаније, комуницирајући са нама као браћа, и коначно заједно остварити пословни успех.

На почетку оснивања, Јоновацорп је имао само један калуп и један комад опреме. Након 29-годишњег развоја, Јоновацорп је израстао у компанију са више производних линија, и преко 450 калупа, који нам омогућавају да производи преко 500 милиона пластичних чаша сваког дана.

Са 29 година искуства у производњи и маркетингу, Јоновацорп је помогао преко 30 партнера да изграде свест о бренду и повећају своју профитну маржу.

јое
- ДИРЕКТОР -

Моја доживотна тежња је да унесем људски додир у индустрију пластичне амбалаже и да елиминишем пословне препреке, али не на штету животне средине.

Наша фабрика

1 Сировине

2 ПП лист

3 Формирање

4 Штампање логотипа

5 Роллинг Тхе Едге

6 Готов производ

7 пакет